A matematika tanfolyam díja 5. és 7. osztályosok számára

A matematika tehetséggondozó és képességfejlesztő tanfolyamok a 2019. szeptember 16-ával kezdődő héten indulnak 2x17 hetes időtartamban. A tanfolyamokra menet közben is be lehet csatlakozni.

 

Az 2x17 hetes tanfolyam díja (négy részletben fizetve) 4 x 14 000 Ft/fő. Ebből 14 000 Ft-ot a tanfolyam kezdetéig kell befizetni, a második 14 000 Ft-ot a tanfolyam kezdetétől számított 8. héten, a harmadik részletet 2019. február 7-ig, a negyedik részletet pedig a 25. foglalkozásig. (A fizetési határidőről minden résztvevőnek értesítést küldünk.)

 

Kedvezményes díjat fizetnek azok, akiknek a testvére is jár a tanfolyamra, vagy testvére jelenleg a Szent István Gimnázium tanulója. Az általuk fizetendő díj 4 x 13 000 Ft/fő.

 

A féléves díjból a az aktuális félév elején esedékes két részletet egy összegben befizetők számára 3 000 Ft kedvezményt adunk, tehát négy részlet helyett két részletben fizetve a tanfolyami díj 2 x 25 000 Ft/fő. Ebből a díjból további testvérkedvezmény nem vehető igénybe.

 

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon jelölje meg, ha kedvezményes díjat kíván igénybe venni, és a kedvezmény igénybevételének alapját is jelölje meg.

 

Menetközbeni becsatlakozás esetén a fizetendő díj szóbeli megállapodás szerint alakul ki.

 

Fizetni átutalással vagy készpénzben lehet.

 

Átutalás esetén a tanfolyam díját a Mattegond Kft bankszámlájára kérjük átutalni, melynek számlaszáma:

10403239-50526674-77901009 (K&H Bank)

A fizetésnél kérjük feltüntetni a közlemény rovatban a gyermek nevét és évfolyamát.

 

Figyelem! Átutalással történő fizetés esetén csak annak nevére tudunk számlát kiállítani, akinek a bankszámlájáról az átutalás érkezett. Ha cég nevére szeretnének számlát kérni, akkor vagy a cég számlájáról kell utalni, vagy készpénzben kell fizetni (ennek részleteit lásd alább).

 

Azok számára, akiknek az átutalás nehézséget okoz, készpénzes fizetési lehetőséget is tudunk biztosítani, ezt a helyszínen lehet megtenni a foglalkozások kezdete előtt. Itt átvételi elismervényt adunk a befizetett összegről, és a következő alkalommal adjuk át a gyereknek a számlát a befizetett összegről. 

Átutalással történő fizetés esetén is az átutalás időpontját követő első foglalkozáson adjuk át a gyereknek a kiállított számlát.