A tanfolyam díja 6. és 8. osztályosok számára

A felvételi előkészítő tanfolyamok a 2019. szeptember 16-ával kezdődő héten indulnak 17 hetes időtartamban. A tanfolyamokra menet közben is be lehet csatlakozni.

 

A tanfolyam díja tantárgyanként (két részletben fizetve) 28 000 Ft/fő. Ebből 14 000 Ft-ot a tanfolyam kezdetéig kell befizetni, a második 14 000 Ft-ot pedig a tanfolyam kezdetétől számított 8. héten. (A fizetési határidőről minden résztvevőnek értesítést küldünk.)  Akiknek a testvére is jár a tanfolyamra, továbbá azok, akiknek a testvére jelenleg a Szent István Gimnázium tanulója, két részletben fizetve kedvezményes díjat, 2x13000 Ft-ot fizetnek tanulónként és tantárgyanként. A kedvezmény iránti igényt a jelentkezés során kérjük jelezni.

 

A teljes (nem kedvezményes) díjból a tanfolyam elején egy összegben befizetők számára 3 000 Ft engedményt adunk, tehát egy összegben fizetve a tanfolyami díj tantárgyanként 25 000 Ft/fő. Ebből a díjból már további testvérkedvezmény nem vehető igénybe. 

 

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon jelölje meg, ha kedvezményes díjat kíván igénybe venni, és a kedvezmény igénybevételének alapját is jelölje meg.

 

Menetközbeni becsatlakozás esetén a fizetendő díj szóbeli megállapodás szerint alakul ki. Becsatlakozás esetén a tanfolyam 6. hetétől számítva a részletfizetési lehetőség már nem él, onnantól kezdve csak egyösszegű fizetés lehetséges.

 

 

Fizetni átutalással vagy készpénzben lehet.

 

Figyelem! Átutalás esetén a matematika és a magyar tanfolyam díját nem ugyanarra a számlaszámra kell befizetni!

 

A matematika tantárgy tanfolyami díját a Mattegond Kft bankszámlájára kérjük átutalni, melynek számlaszáma:

10403239-50526674-77901009 (K&H Bank)

A fizetésnél kérjük feltüntetni a közlemény rovatban a gyermek nevét és évfolyamát.

 

A magyar tantárgy tanfolyami díját az  SZG Consulting BT. bankszámlájára kérjük átutalni, melynek számlaszáma:

10103836-08624900-01003001 (Budapest Bank)

A fizetésnél kérjük feltüntetni a közlemény rovatban a gyermek nevét és évfolyamát.

 

Figyelem! Átutalással történő fizetés esetén csak annak nevére tudunk számlát kiállítani, akinek a bankszámlájáról az átutalás érkezett. Ha cég nevére szeretnének számlát kérni, akkor vagy a cég számlájáról kell utalni, vagy készpénzben kell fizetni (ennek részleteit lásd alább).

 

Azok számára, akiknek az átutalás nehézséget okoz, készpénzes fizetési lehetőséget is tudunk biztosítani, ezt a helyszínen lehet megtenni a foglalkozások kezdete előtt. Itt átvételi elismervényt adunk a befizetett összegről, és a következő alkalommal adjuk át a gyereknek a számlát a befizetett összegről. 

Átutalással történő fizetés esetén is az átutalás időpontját követő első foglalkozáson adjuk át a gyereknek a kiállított számlát.